Projektbeskrivning

Hälsoanalyser

Christina Nilsson är näringsanalytiker med utbildning i flera analysmetoder och näringens funktioner i kroppen. Hon hjälper dig att finna möjligheter.Alla symptom i kroppen är sunda signaler och en vädjan om hjälp. Det är en vädjan om hjälp för något är fel. Bedövar vi denna vädjan blir antagligen felet större. Lysnar vi och hjälper kroppen med det som fattas finns en möjlighet att skadan kan läkas. För att veta vad som är bästa hjälpen kan det behövas en hälsoanalys. En ledtråd kan vara att mäta pH-värde.

  • Torrblodanalys – Ibland är det näringbrister av olika slag som orsakar obalanser i kroppen. Det kan även vara överbelastningar eller underfunktioner i olika organ som orsakar obalanser. Med hjälp av olika hälsoundersökningar tar vi reda på vad som saknas hos varje person

  • Irisdiagnostik – Detta är en spännande analysmetod, där ögat berättar om olika händelser i livet och där nuvarande hälsotillståndet samt ärftliga tecken går att analysera. Christina Nilsson är utbildad av Emil Bewö samt medlem i IIPA.

Christina Nilsson

Lic. kostrådgivare, utbildad av Fitness Education.